NORGESGUIDENES TURBLOGG

...

mandag 20. juli 2009

Vardart


På vegen over Berdalsbandet dukket det i år opp 2 nye varder. Det dukker opp varder hele tiden, så det er vel korrekt å si at det dukket opp 2 litt spesielle varder. Siden 2 av førene i Norgesguidene er tilknyttet den interessante bevegelsen "Norske Vardesparkere" finner vi det på sin plads med en liten notis i den anledning. Varder som jo i sitt utganspunkt er ment å ha en fornuftsbegrunnet eksistens har i mange år vært brukt som et uttryk for den personlige identitet på lik linje med tagging og annen hærværk. Forsøpling kaller man det. Norske Vardesparkere, som jo fra tid til annen plukker opp vanleg søppel på tur, og i den anledning gjerne mottar en annerkjennende kommentar, opplever straks mere diffuse reaksjoner når det sparkes ned et misfoster av en varde eller ryddes et reir med rappellslynger. Slik er verden og det er i grunnen kjekt. Men når det plutselig dukker opp en villvarde som i sit utgangspunkt inviterer til perfekte sirkelspark, men samtidig rører ved følelser som på grund av sine instinktive natur neppe lar seg forklare på skrift, da er livet ikke lengre like lett. Når da i tillegg før omtalte medlemmer av Norske Vardesparkere også er nybakte fædre, og de før omtalte varder avspeiler netopp denne tilstand da skjønnes det av enhver at de før omtalte følelser opptrer i dobbelt styrke. At sparke, eller ikke at sparke - det er spørsmålet!

6 kommentarer:

Maištinga Siela sa...

OMG it's amazing

anareis sa...

Estoy haciendo una campaña para recabar donativos para mi proyecto de minibiblioteca Comunidad y otras actividades para los niños necesitados de mi comunidad aquí en Río de Janeiro.Não tener posesiones para montar este proyecto por sí solo y cansado de esperar a que el gobierno, que no de asfalto, así que decidí mismo agir.Preciso la ayuda de todas las personas de buen corazón, se puede donar 5,00 a 20,00. Las donaciones se pueden hacer por carta (correspondencia o cuenta bancaria (Banco do Brasil, Agencia 3082-1 a 9799-3), todas las donaciones en efectivo se utilizarán en la compra de libros, estantes, mesas, sillas, cestas básicas (alimentos), etc.Para donaciones enviarme un correo electrónico a: asilvareis10@gmail.com, daré la dirección de remessa.Visite mis blogs, yo muy feliz. Dios nos bendiga a todos.

Kåre sa...

lurer på hvem alle disse folk er?

Dyas sa...

I like this blog... Very Interesting

Lionel Messi sa...

טוב

תודה

הנושא של יותר נפלא

Jostein Aasen sa...

i følge Store Norske leksikon skal ein varde tene ein funksjon (vise veg), ikkje vere eit kunstverk. http://www.snl.no/varde Men du bør ikkje spenne ned skiten. Prøv heller å finne ut kvar steinane er plukka frå, og legg dei tilbake der dei høyrer heime,